fbpx
Scroll to top
Corona-odense
da

Hurtig Coronatest til Private & Virksomheder

Spring coronakøen over og få svar med det samme!

Bestil Coronatest

Kontakt os på +45 6611 6628 eller info@amplexa.com for at bestille en tid.

Vi gør opmærksom på at man som udgangspunkt skal vente 4 dage efter potentiel smittekontakt før første test. Hvis du er i tvivl om du skal testes kan du kontakte os på 66 11 66 28 eller info@amplexa.com. Desuden henviser vi til sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi sletter alle dine personlige data efter overstået journaliseringspligt og vi bruger kun dine data til at kontakte dig og udforme dit certifikat. Amplexa sælger ikke persondata til tredjepartsselskaber. I tilfælde af positiv test er vi dog påbudt ved lov at informere statens seruminstitut og styrelsen for patientsikkerhed.

Hvor foretages testen?

Vores testcenter ligger på Sverigesgade 11 på Odense havn (se de to kort nedenfor).

Hvordan skal du forholde dig hvis du har symptomer, har været i kontakt med en som er testet positiv, eller selv er testet positiv?

Det kan være en usikker situation at stå med en positiv coronatest – din egen eller fra en du har været i kontakt med. Sundhedsstyrelsen har udgivet en række pjecer til at rådgive i sådanne situationer – du kan finde svar på det meste på deres hjemmeside her.

Særligt relevante pjecer:

COVID-19 Tests

SARS-CoV-2, COVID-19 eller Corona virus?
Amplexa Genetics tilbyder en Covid-19 test af samme type som bruges i det offentlige. Testen bruges til at påvise om du er positiv eller negativ for Covid-19.

Følgende gælder for vores analyse:

  • RT-PCR analysemetode
  • Testen er specifik for Covid-19
  • Testen er anbefalet af World Health Organisation (WHO)
  • CE-IVD godkendt
  • Personligt certifikat sendes pr. mail som kan bruges til rejseaktivitet

Om det er dig selv, dine ansatte eller dine kunder som skal testes, så har Amplexa svaret. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig løsning skræddersyet til jeres behov.

Kontakt os på info@amplexa.com for at få mere at vide.

Hvordan kan Amplexa hjælpe dig?

Hos Amplexa udfører vi COVID-19 tests af den type som anbefales af WHO. Vores RT-qPCR test er den samme metode for COVID-19 tests, som bruges over hele verden.

Vores test detekterer to gener specifikke for SARS-CoV-2 virus (Nucleocapsid genet og Orf1ab genet) samt et humant gen, som fungerer som en intern kontrol af prøven. Vores testmetode kan detektere helt ned til 1 kopi/mL hvilket svarer til 20 kopier/reaktionsvolumen for hvert specifikt virusgen.

Med en sensitivitet på 95% og en præcision på 99% er vores COVID-19 test konkurrencedygtige i forhold til andre lignende tests på marked.

Amplexas erfaring med COVID-19

COVID-19 er en alvorlig problemstilling som naturligvis skal håndteres af professionelle. Amplexas eksperter er kvalificerede forskere og har arbejdet på Corona-situationen siden pandemien begyndte.

Danmark

Det danske sundhedssystem varetager størstedelen af corona-tests i Danmark, men ventetiden er ofte lang og systemet er ufleksibelt.

Omvendt er Amplexa samarbejdsvillige og vi forsøger altid at lave den løsning der passer dig bedst. Eksempelvis foretager vi test af passagerer som rejser mod Færøerne eller Island med Smyril Line. Her opsamler vi prøver på havnen i Hirtshals inden passagererne går ombord på færgen. Inden for 12 timer sender vi svar tilbage, længe inden færgen når frem til destinationen.

Færøerne

Amplexa Genetics er tæt forbundet med Færøerne. Vi har derfor også meget naturligt været en del af den færøske løsning på COVID-19. I samarbejde med det Færøske firma Thetis har vi udarbejdet strategien og opsat et effektivt system.

Island

Vi har assisteret de Islandske myndigheder i opsætningen af deres eget testsystem med afsæt i vores erfaringer fra Danmark, Færøerne og Grønland.

Grønland

I takt med at verden lukkede ned skabte det også et behov for øget testkapacitet. Amplexa hjalp Grønland med at udvide deres kapacitet ved at etablere et nyt laboratorie i Nuuk og udføre tests af alle rejsende i landet. Efter indledningsvist at have etableret og drevet coronalaboratoriet funger vi nu som fjernsupport.

Send en e-mail til info@amplexa.com hvis løsningen på dit coronaproblem ikke er mulig via bestillingsformularen på denne side.

SARS-CoV-2 Real-time RT-PCR Assay

SARS-CoV-2 Real-time RT-PCR assay fra PerkinElmer

Fra forhandleren:

SARS-CoV-2 Real-time RT-PCR testkittet er CE-IVD mærket og udviklet til in-vitro diagnostisk brug i Europa. Kittet giver pålidelige resultater af høj kvalitet til klinisk detektion af COVID-19 i hals- eller næsepodninger… .

Kittet har en detektionsgrænse ved 20 kopier/mL for SARS-CoV-2 ORF1ab og N generne, med en prøve på 400 µL. Det viser ingen krydsreaktion med andre patogener almindeligt fundet i luftveje eller blod.”

PerkinElmer

Testreagenserne er købt hos PerkinElmer og er blevet vist til at være blandt de allerbedste på markedet. Følsomheden af diverse testkits på markedet blev sammenlignet i denne analyse publiceret i Nature:

Nature

Fra Sundhedsstyrelsen:

“Testens følsomhed afhænger både af graden af symptomer hos patienten og det opsamlede prøvemateriale. Foreløbige analyser dels fra litteraturen og dels fra Statens Serum Instituts indledende validering af PCR analysen tyder på, at PCR for SARS-CoV-2 efter svælgpodning på patienter med udtalte symptomer fra øvre luftveje har en sensitivitet på 90-95% (dvs. 5-10% falsk negative) og en specificitet over 99% (dvs. næsten ingen falsk positive). Man kender endnu ikke sensitivitet og specificitet af PCR for SARS-CoV-2 hos patienter med milde symptomer.”

Vi udfører altså en af de mest følsomme tests på markedet, men den har trods alt stadig begrænsninger, og der er en risiko for at testen vil give et falsk negativt svar, lige som alle andre tests på markedet.