fbpx
Scroll to top
Klare anbefalinger fra tilfredse kunder
da

Klare anbefalinger fra tilfredse kunder

14/10/2020

Corona-pandemien definerer stadig mange ting i hverdagen. Den er bl.a. en særlig udfordring for rejsende og afholdning af større events. Amplexa har hjulpet mange rejsende, hvor lidt ekstra fleksibilitet har været påkrævet.

Eksempelvis har vi hjulpet Susanne der til dagligt bor i Michigan som skulle besøge sin mor på 93 år. Hun blev testet for ikke at skulle være nervøs for at smitte sin mor. Ligeledes blev hun testet inden hun rejste hjem til USA, hvor hun ved ankomst kunne fremvise en test der er mindre end 72 timer gammel og derved undgik de 14 dages karantæne som ellers er påkrævet. Susanne fortæller om sin oplevelse til BT her.
Derudover har Amplexa været behjælpelige med certifikater til rejsende mod lande med specifikke krav til indholdet, f.eks. Tyskland, Thailand og USA.

 

Derudover hjælper vi med afholdelsen af “DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR”, den første store badmintonturnering siden starten af pandemien. Personale og spillere testes løbende henover dagene så turneringen kan afholdes med så stor sikkerhed som muligt. Badminton Danmark har særligt udtrykt vigtigheden af Amplexas fleksibilitet og hurtige svar. De beskriver selv samarbejdet her.

Testen kan bestilles på via vores hjemmeside.

 

Mere om....