fbpx
Scroll to top
Corona
da

Hurtig Coronatest til Private & Virksomheder

Spring coronakøen over og få svar med det samme!

Amplexa Genetics samarbejder med iværksættere rundt om i landet og tilbyder hurtige coronatests fra lokale podestationer. Find dit nærmeste testcenter nedenfor for at booke en hurtig test.

Hjørring

Horsens

For firmaer

København

Hvordan skal du forholde dig hvis du har symptomer, har været i kontakt med en som er testet positiv, eller selv er testet positiv?

Det kan være en usikker situation at stå med en positiv coronatest – din egen eller fra en du har været i kontakt med. Sundhedsstyrelsen har udgivet en række pjecer til at rådgive i sådanne situationer – du kan finde svar på det meste på deres hjemmeside her.

Særligt relevante pjecer:

Du får svaret direkte på din mail

Vi gør opmærksom på at man som udgangspunkt skal vente mindst 4 dage efter potentiel smittekontakt før første test. Hvis du er i tvivl om du skal testes kan du kontakte os på 66 11 66 28 eller info@amplexa.com. Desuden henviser vi til sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Vi sletter alle dine personlige data efter overstået jounaliseringspligt og vi bruger udelukkende dine data til at kontakte dig og udforme dit certifikat. Amplexa sælger ikke persondata til tredjepartsselskaber. I tilfælde af positiv test er vi dog påbudt ved lov at informere statens seruminstitut og styrelsen for patientsikkerhed.